FotoWare AS har med sine 15 år i mediehåndtering, leveret komplette arkiv-og workflow løsninger til en lang række kunder, der spænder over mange forskellige forretningsområder. Selv om der i første omgang var fokuseret på forlagsvirksomhed og medier, blev FotoWare snart anerkendt med fordel for en tilsvarende ydelse som løsninger til erhvervslivet og den offentlige sektor, hvor der er også er et meget reelt behov for en omkostningseffektiv, komplet system til at opbevare dokumenter og få mediefiler organiseret.

 

Busca ApS  •  Bodilsgade 3, 1.th.  •  1732 Kbh V  •  Telefon 40 87 04 08  •  busca@busca.dk

Fotoware - flexible løsninger

Hvordan kan din virksomhed drage fordel af en FotoWare, LaidBack eller ViArchive løsning?  Ring på telefon 40 87 04 08 og hør nærmere.

FotoWare Suite


I den nyeste version kom den mest omfattende fornyelse af FotoWare Suite.
FotoWeb indholder også er Video modul der nu er en naturlig del der kan vises og søges på.
FotoStation har fået massive hastigheds forbedringer samt smartere tilslutningsmuligheder. Index søgninger er langt hurtigere.

FotoStation

- er designet til folk, der arbejder professionelt med digitale aktiver. Det sætter dig i kommando, om du arbejder alene som freelancer eller som en grafisk designer eller PR Manager i en stor organisation.

Connect
- overfører filer på tværs af platforme i lokale og wide area networks, via automatiserede processer.

Color Factory
- håndterer fil flow opgaver, kvalitetskontrol, automatisk repro og billedforbedring, farvestyring, PDF-behandling og arkiv forvaltning.

FotoWeb
- håndterer arkiver med millioner af billeder, PDF-filer og andet multimedieindhold og er den samlede løsning til publicering dine digitale aktiver på internettet.

FotoWare Produkter

- Oversigt af FotoWare produkter og mere info.

"... Omkring 85% af de billeder, vi har brug for hver dag indgår i produktionen uden
manuel behandling"


Achim Leimig,

Rhein-Zeitung,

Index Manager
- håndterer udvide arkiver for digitale medier og giver hurtig adgang og høj hastighed metadata søgning.

Busca tilbyder en vifte af produkter indenfor DAM løsninger

Viarchive - arkivløsning til video

Videoarchiving, omkodning og genfinde - alt i én løsning

En ViArchive løsning gør det hurtigt og nemt at arkivere, søge, se og hente video filer. Det er også muligt at skære klip og omkodning til forskellige formater.

Små og mellemstore producenter af levende billeder, står over for de samme udfordringer som de avisen fotografer stod overfor for 10 år siden: Alle optagelser er tilgængelige som digitale filer. Dette medfører et behov og ønske om at være i stand til at arkivere og hente dem til senere brug. ViArchive kan dette og mere til.

Besøg websitet www.viarchive.com og få mere uddybende information.

ViArchive + ViArchive Upload + ViArchive Viewer

ViArchive fra Pressit tager udfordringerne i video arkivering alvorligt. Løsningen er enkel og let at bruge. Det betyder, man kan hurtigt gemme videoklip. Teksten, der ledsager klippet er straks indekseret og søgebart. Læs mere om ViArchive på PressIT website.

SMA fordele
- med en Software Maintenance Agreement (SMA) er der altid adgang til nyeste programmer og prioriteret email support.

Kontakt Busca og få en demo

LaidBack Solutions AB er et svensk firma der løser mange større og mindre problemstillinger i hverdagens digitale rutiner. Spar tid og penge!

Feedback

Automatiser dine billedrapporter

ColorMan

Klargør dine fotos uden at forlade dit layout program

Cargo

Organiser indgående digital materiale

Filetrain

Automatiser din arbejdsgang på en enkelt måde

Laidback - udfører de daglige rutiner enklere og hurtigere

Se Video af fotowarehttp://vimeopro.com/fotoware/featureshttp://fotoweb.busca.dk/fotoweb/archives/5003-Busca%09%20PUBLIC/Busca%20Office%20I/B%20Busca%20Office/A%20FotoWare%20Emner/8.%20Vimeo%20video/What%20is%20a%20FotoWare%20DAM%20system%20-%20album-2623623-video-51673707.mp4.infoshapeimage_6_link_0